Predalčni nosilci

Uporabljajo se povsod, kjer se zahtevajo lahke konstrukcije, posebne oblike ali veliki razponi, kar omogoča prosto načrtovanje tlorisnih površin pri projektiranju: stanovanjskih hiš, industrijskih in športnih ter kmetijskih objektov. To velja za strešne nosilce, zidne elemente ali posebno gradnjo. Oblika predalčja je specifična glede na uporabo. Možna je izvedba vidne konstrukcije ali konstrukcije, obložene s spuščenim stropom. Ne glede na to, kakšno konstrukcijo potrebujete, če želite delno ali celotno rešitev, Vam pomagamo pri načrtovanju, pri statičnem izračunu in izdelavi potrebnih predalčij s kovinskimi veznimi ploščami.

Vozlišča predalčnih nosilcev so izvedena s kovinskimi ploščami ˝ježevkami˝, ki se v proizvodnji s stiskalnicami vtisnejo v les. Za posebne zahteve glede uporabe so na voljo tudi posebne plošče s površinskim slojem iz plastike ali kromirane kovine. Celotna proizvodnja je podvržena nenehni kontroli kvalitete, kar dokazujejo pridobljeni certifikati.

Zunanja oblika strehe je odvisna od oblike zgornje pasnice, medtem ko je spodnja pasnica prilagojena obliki prostora in tipu stropne obloge. Toplotna

izolacija je lahko izvedena v območju zgornjih ali spodnjih pasnic.