KOMARNIKI

Vsak od nas se veseli, da minejo zimski meseci in lahko ponovno preživimo miren in topel večer od odprtem oknu ali vratih. Za vas imamo izvrstno rešitev, da bodo večeri in še posebaj noči mirne in povsem brez nadležnih komarjev kot tudi ostalega mrčesa. Neglede na to ali potrebujete komarnik za okno, vrata, nihajni tečajnik ali takšen, ki se fiksno pritrdi na okvir imamo za vas pravo rešitev, ki vas bo učinkovito ščitila pred mrčesom ter omogočala konstantno kroženje in dovod svežega zraka v prostor. Montaža komarnikov je hitra, enostavna in vsekakor najučinkovitejša metoda za zaščito pred mrčesom.

IZBIRATE LAHKO MED:

| Fiksni komarnik

Fiksni komarniki so najpogostejša in cenovno najugodnejša vrsta komarnikov. Montaža je hitra in enostavna. Komarnik lahko po potrebi tudi snamete.

| Rolo komarnik

Rolo komarniki so vsekakor najbolj priljubljena vrsta komarnikov. Komarnik lahko poljubno odpirate in zapirate. Mrežica se zvije v majhno kaseto tako, da je komarnik ob neuporabi povsem neviden. Upravljanje je enostavno in elegantno.

| Drsni komarnik

Odlična izbira za zaščito večjih in steklenih površin. Komarnik in vodila se odlično zlijejo z oknom, tako da ne motijo zunanjega izgleda. Na izbiro so enokrilni in večkrilni sistemi drsnih komarnikov.

| Krilni komarnik

Krilni komarniki so odlična rešitev za balkonska vrata. Nudijo odlično zaščito pred mrčesom, hkrati pa omogočajo prehod skozi vrata kadar le-ta potrebujete. Na voljo v enokrilni ali dvokrilni izvedbi. Vsekakor elegantna rešitev za vaša balkonska vrata.

| Nihajni komarnik

Nihajni komarnik predstavlja odlično rešitev za vrata na terasi, kjer je velika frekvenca prehodov. Odprete ga lahko že z najmanjšim potiskom, vrata pa se bodo za vami sama zaprla.