Markize S PREGIBNIMI ROKAMI WO&WO

Markize predstavljajo prvovrstno rešitev za vaš balkon ali teraso. Ponujajo vam odlično zaščito pred soncem. Raznovrsti dizajni bodo zadovoljili še tako zahtevnega kupca. Izbirate lahko med modernimi zaobljenimi oblikami, čistimi ravnimi linijami, pri prav vsaki markizi pa boste dobili brezčasno eleganco. Vse WO&WO markize so Tüv in CE preverjene. Visoko kvalitetni in obstojni materiali omogočajo dolgo življenjsko dobo izdelka (3-, 5- in 7-letna garancija), s katerim se boste veselili vsakega sončnega žarka. Za popolno udobje skrbi motorni pogon s sprejemnikom, ki je na voljo tudi pri osnovni verziji SwingLine.

USTVARITE VEČERNI AMBIENT

Za popoln užitev pod vašo markizo tudi ob večerih je na voljo tudi neopazna, integrirana vrhunska LED svetlobne letve. Neprekinjena LED letev popolno in skoraj nevidno integrirana v kaseti nudi prijetno in domačo svetlobo za vsako priložnost- nastavljiva in brez nepotrebnih žic s samo enim dovodom elektrike. Ustvarite si čudovit ambient na vaši terasi za druženje v večernih urah. Uživajte na vaši terasi ali balkonu s prijetno infrardečo toploto. Ko gre dan h koncu, si z grelnim sistemom in razsvetljavo ustvarite svoje mediteransko vzdušje. S prijetno svetlobo in toploto postanite neodvisni od letnih časov.

TRENDLINE serija

Serija Trendline predstavja novo trendovsko senčilo visoke kvalitete iz družine WO&WO. Italjanski dizajn in čiste linije odražajo modern videz prihodnosti in opuščajo okrogle oblike preteklih let. Se odlično podajo k sodobni arhitekturi kot tudi k modernim trendovskim dizajnom. Osrčje serije Trendline je zglobna ročica z iztegom do 3500 mm in Multiflex trak z dvojnim vzmetenjem in štirimi pletenicami, kar zagotavlja 70.000 pregibov. Takšna konstrukcija markiz Trendline zagotavlja optimalno in trajno napeto platno. Maksimalna velikost enojnega elementa Trendline je 7000 mm x 3500 mm.

TRENDLINE Classic

Visoko razvita tehnika in kvalitetni materiali naredijo markizo TRD zelo trpežno in kvalitetno. Tukaj dobite največ za svoj denar, saj je razmerje med kakovostjo in denarjem odlično. Tudi tukaj je brezstopenjska nastavitev naklona, poleg tega pa lahko dobite večji izteg kot je sama širina markize, saj so tukaj roke prekrižane. Za dodatno zaščito markize in platna priporočamo montažo ”dežne” strehe.
Maksimalna velikost enodelnega elementa je 7 x 3,5m.

TRENDLINE Smartbox

Premišljen dizajn, ki izpolne vsa vaša pričakovanja. S Smartboxom se gibljemo ravno nekje vmes med modernimi zaobljenimi oblikami in brezčasno eleganco. Zadržana, peresno lahka in preprosto lepa! Smartbox markiza prepriča s svojo fleksibilnostjo glede montaže, kot tudi z elegantnim brezčasnim dizajnom. Zahvaljujoč močnim Trendline rokam je platno v iztegnjenem položaju gladko napeto. Maksimalna velikost enodelnega elementa je 5,5 x 3,5m.

TRENDLINE Sunbox

Naša Sunbox markiza je s svojim enkratnim dizajnom prav posebna med markizami. Čiste, ravne linije in robustna konstrukcija se neverjetno ujamejo z hišami modernih in čistih oblik. S pravo izbiro barve ogrodja in platna, pa lahko to samo še bolj poudarite. Maksimalna velikost enodelnega elementa je 6 x 3,5m.

TopLine serija

Top-kvaliteta, Top-tehnika in Top-dizajn so nova merila serije Topline za markize. Nobena druga markiza ne nudi toliko dodatkov in dodatnih možnosti. Kot vse osale markize WO&WO se tudi Topline lahko pohvali z izvrstno tehniko in posebaj močnimi pregibnimi rokami. Te so opremljene s štirimi pletenicami in zagotavljajo več kot 70.000 pregibov in obremenitve do 3. vetrnega razreda. Serija Topline je standardno opremljena z motornim pogonom, ki zagotavlja dolgo življensko dobo, visoko kvaliteto in udobje za uporabnika.

TOPLINE klasična

Zaradi visoko razvite tehnike in trpežnih materialov je markiza TOPLINE resnično kvaliteten proizvod. Že osnovni model (odprta markiza) nudi dodatke, kot na primer brezstopenjsko nastavitev naklona ter Variovolan. Za zaščito markize pred zunanjimi vplivi se lahko montira tudi ”dežna” streha.

Maksimalna velikost enodelnega elementa je 6,5 x 4,5m.

Maksimalna velikost enodelnega elementa je 7 x 4m.

TOPLINE CASSETTE

Atraktivna aluminijasta kaseta ščiti tako tkanino, kot roke markize pred vremenskimi vplivi. Moderna oblika in brezčasna eleganca odlikujeta  markizo Trendline Cassette, ter jo uvrščata v sam vrh na trgu markiz. Seveda je tudi Trednline Cassette markiza dobavljiva z Variovolanom, kar je edinstveno pri kasetnih markizah.
Maksimalna velikost enodelnega elementa je 7 x 4m.

VARIOVOLAN

Volan je igriv zaključek markize, predvsem estetskega pomena. Nadaljni dodatek za Topline modele pa je Variovolan. To je dodatni volan na sprednji strani markize, ki ga lahko spustimo navpično do 160cm in s tem poskrbimo za zaščito pred radovednimi pogledi, kot tudi pred nizko ležečim soncem. Za še večjo udobje lahko Topline markize opremimo tudi tudi z dodatkom Variomotion. To je variovolan z 24 V elektro pogonom. Z daljinskim upravljavcem bo upravljanje variovolana resnično udobno ter skoraj neslišno.

SWINGLINE serija

Kot vse ostale WO&WO markize nas tudi serija SwingLine prepriča z dovršeno tehniko in najvišjo kvaliteto in to z izredno atraktivnim razmerjem med ceno in kvaliteto. Stalni obremenitveni testi, plastificirani pogonski deli, nerjaveči vijaki garantirajo dolgo življensko dobo tega kvalitetnega avstrijskega produkta. Kompaktna oblika SwingLine serije je primerna za različna mesta in načine vgradnje.

SWINGLINE klasična

Stabilna tehnična izvedba ločuje WW markize od običajnih proizvajalcev. Zaradi kompaktne oblike se še v tako zapleteni vgradni situaciji najde prostor za SW m. Prilagodljiva možnost nastavitve naklona od 0° do 60° omogoča optimalno prilagoditev katerikoli vgradni situaciji.
Maksimalna velikost enodelnega elementa je 5 x 3m.

SWINGLINE kasetna

Lepo oblikovana kaseta v zaprtem položaju ščiti tkanino in pregibne roke v kasetni izvedbi. Swingline cassette je zaradi enotne stenske in stropne konzole možno montirati skoraj povsod.
Maksimalna velikost enodelnega elementa je 5 x 3m.