PERGOLE

Pergola je kombinacija pergole in markize in združuje najboljše lastnosti obojnih tehnologij. Nudi zanesljivo zaščito pred sončnimi žarki in je skoraj neubčutljiva za vpliv vetra. Blago markize teče v stranskih vodilih, ki so pritrjena na stebre. Premišljena tehnika v kombinaciji z modernim izgledom zagotavljajo prijetno klimo pod Pergola markizo na vaši terasi. Kot pri vseh ostalih senčilih WO&WO, vam je na razpolago velika izbira barv ogrodja in tkanin, ki jih lahko poljubno izbirate in kombinirate. S tem bo vaša pergola točno takšna kot ste si želeli. Kot vse markize ima tudi pergola CE certifikat. Visoko kvalitetni in korozijsko odporni materiali ter zaščite vam zagotavljajo trajno obstojen produkt za katerega vam dajemo 5 letno garancijo.

Popolno udobje

Moderna kvadratna oblika škatle se lepo ujema z vsako arhitekturo. Prav tako kot zunanji izgled je impresivna tudi tehnologija: na primer integrirana LED osvetlitev v kombinaciji z PERGO-Line, poglobljeni neerjaveči vijaki dokončajo eleganten videz. Mimogrede, vse RAL bave so standard!

Stranski sistem vpetja ZIP zagotavlja optimalno napetost blaga ne glede na položaj. Inovativen sistem vgrajenih blažilcev pa preprečuje poškodbe, ki lahko nastanejo zaradi vetra. Glavna prednost s katero se lahko pohvali ta sistem je visoka veterna (do 80km/h) in vremenska obstojnost. Max. širina tudi do 6m.

Z ZIPline senčili lahko senčite površine do 25m2 (max. širina 6m in max. višina 4m). Estetsko oblikovana škatla senčila omogoča, da se platno ob neuporabi popolnoma skrije. Posebaj oblikovana konzola in podporni nosilec v notranjosti škatle pa preprečujeta povešanje in mečkanje tkanine.