POLKNA

Polkna so odlično senčilo, ki ponujajo odlično zaščito pred sončnimi žarki in nezaželenimi pogledi. Pomembno funkcijo imajo tudi pri protivlomni varnosti. Ko so polkna zaprta so okna in vrata še dodatno zaščitena, prehod skozi pa praktično onemogočen. Na voljo so v dveh izvedbah in sicer takšna s fiksnimi lamelami ali pregibnimi lamelami, ki omogočajo, da sami regulirate koliko svetlobe želite v prostoru.

Izdelana so iz aluminija, ki zagotavlja vse prednosti lesenih polken, hkrati pa je njihovo vzdževanje veliko enostavnejše in imajo tudi daljšo življensko dobo kot lesena polkna. Pri praškastem barvanju uporabljamo inovativen postopek, ki omogoča večjo obstojnost barve. Na voljo so poljubne RAL barve, kot tudi imitacije lesa tako, da lahko prilagodite videz polken povsem po vašem okusu. Polkna se odličen arhitekturni dodatek pri klasičnih kot tudi modernih objektih.

| Polkno s fiksnimi lamelami

Gre za klasičen model med polkni. To polkno združuje brezčasen izgled in eleganten videz. Takšna polkna lahko kombiniramo s skoraj vsako zgradbo.

| Polkno s premičnimi lamelami

Polkna s premičnimi lamelami omogočajo, da sami regulirate koliko svetlobe želite, prav tako sami regulirate cirkulacijo zraka v prostoru.

| Polkno s polnilom

Gre za klasičen model med polkni. To polkno združuje brezčasen izgled in eleganten videz. Takšna polkna lahko kominiramo s skoraj vsako zgradbo.

| Polkno s polnilom

Vstavljeni paneli so izjemno stabilni in popolnoma preprečujejo nezaželene poglede. Po želji so lahko vstavljeni horizontalno ali vertikalno.