SCREEN ROLOJI

Prvi vtis je pogosto odločilen. Zaključki z vertikalnimi markizami WO&WO so tehnično dovršeni do popolnosti in istočano poskrbijo za dekorativni zunanji izgled objekta. Gre enostavno za dizajnersko sončno zaščito. Z individualnimi možnostmi izvedbe poudarite vaš stil hiše, ne da bi se pri tem morali odreči najvažnejšemu – zaščiti pred soncem. Vertikalne markize zaščitijo vaš bivalni prostor v poletnih mesecih pred soncem, istočasno pa uživate atmosfero svetlobe in transparenstnosti, kakor tudi igre svetlobe in barv.

ZIPLINE screen

Inovativen, sodoben in diskreten sistem

Vertikalno senčilo ZIPline se lahko pohvali s svojo vzdržljivostjo. Posebnost te vrste senčil je, da ne ustvarijo popolne teme ampak pričarajo posebno igro svetlobe in barv, ki v vašem domu pričara udobje in toplino. Kot vsa senčila znamke WO&WO tudi ZIPline omogoča popolno funkcionalnost: preprečuje pregrevanje vašega bivalnega prostora v poletnih mesecih istočasno pa ustvarite čudovito atmosfero svetlobe in barv v vašem domu. Izbirate lahko med več kot 200 barvami ogrodja in številnimi različnimi tkaninami. ZIPline je že v osnovni izvedbi opremljen z motornim pogonom in sprejemnikom, kar omogoča enostavno dalinjsko upravljanje. Motor je opremljen s senzorjem za zaznavanje ovir in gibanja tako, da pravočasno prepreči morebitne poškodbe.

ZIP SISTEM VPENJANJA

Stranski sistem vpetja ZIP zagotavlja optimalno napetost blaga ne glede na položaj. Inovativen sistem vgrajenih blažilcev pa preprečuje poškodbe, ki lahko nastanejo zaradi vetra. Glavna prednost s katero se lahko pohvali ta sistem je visoka veterna (do 80km/h) in vremenska obstojnost. Max. širina tudi do 6m.

TOP LINE klasična

Z ZIPline senčili lahko senčite površine do 25m2 (max. širina 6m in max. višina 4m). Estetsko oblikovana škatla senčila omogoča, da se platno ob neuporabi popolnoma skrije. Posebaj oblikovana konzola in podporni nosilec v notranjosti škatle pa preprečujeta povešanje in mečkanje tkanine.

TOP LINE klasična

Moderna kvadratna oblika škatle se lepo ujema z vsako arhitekturo. Prav tako kot zunanji izgled je impresivna tudi tehnologija: na primer integrirana LED osvetlitev v kombinaciji z PERGO-Line, poglobljeni neerjaveči vijaki dokončajo eleganten videz. Mimogrede, vse RAL bave so standard!

NOVOLINE screen

Novoline je vertikalno screen senčilo in še posebaj primerno za tiste, ki prisegajo na klasiko. Senčilo v prostoru ne ustvari popolne teme ampak pričara posebno igro svetlobe in barv, kar v vaš dom prinese udobje in toplino. Na voljo sta dve vizulni izvedbi in sicer kvadratna za tiste, ki imajo rajši ravne linije in polkrožna, ki bo razveselila predvsem tiste, ki imajo rajši nežne, zaobljene linije. Pri oblikovanju lahko izbirate tudi med različnimi vrstami vodil: polna vodila ali vodila na jekleno vrv. Ogrodje senčila na voljo v več kot 200 RAL barvah, prav tako so vam na voljo široke možnosti oblikovanja tkanine.

OPENLINE screen

Openline predstavlja enostavno vrsto fasadne markize brez kasete pri kateri se platno markize enostavno navija na aluminijasto osovino, kar deluje enostavno in lahkotno. Markizo openline lahko vsestransko uporabimo kot zunanje senčenje velikih površin, kot tudi zastiranje manjkajočega senčenja v notranjosti. Razen osovin različnih premerov, različnost dopolnjuje širok izbor vodil in ogrodje, ki je na voljo v več kot 200 različnih RAL barvah. Da boste v svojem domu resnični pričarali popolno atmosfero, vam ponujamo izbor tkanin od temnih do svetlih, kot tudi od bolj prosojnih do manj prosojnih.